Douglas hout schutting

februari 28, 2023 0 Comments

Als we kijken naar schuttingbouw in Nederland dan zien we dat de Douglas hout schutting enorm in opkomst is. Het is de ideale stap tussen hardhout en gewoon hard. Hardhout vinden de meeste woningeigenaren net een te dure investering. Door voor een Douglas Hout schutting te kiezen blijft de nieuwe schutting betaalbaar. Maar de kwaliteit is wel vele malen beter dan bij een schutting van grenenhout. Hierdoor kan je zonder onderhoud gerust tien tot twaalf jaar genieten van je nieuwe schutting. Met een beetje geluk gaat je nieuwe schutting zelfs vijftien jaar mee. Dit tegen een investering die niet veel duurder is dan grenen.

Douglas hout schutting heeft ook een prachtige uitstraling

Als je net een Douglas hout schutting geplaatst hebt dan valt de oranje kleur direct op. Maar dit is tijdelijk. Na een paar weken in de natuur zie je dat de schutting op natuurlijke wijze vergrijst. Dit is de uitstraling die de meeste mensen ook verwachten bij een Douglas hout schutting. Wil je de oranje gloed juist behouden? Dan kan je ervoor kiezen om de schutting in de olie te zetten. Dit verlengt de levensduur niet, maar geeft wel een oranje gloed aan je schutting. Uiteraard is het ook mogelijk om je schutting met douglasverf een kleurtje te geven. Dit is een trend die we steeds vaker terugzien in de tuin.

Laat met schuttingbouw je tuinafscheiding op maat maken

Een nieuwe schutting plaatsen is vaak wel een klus die eindeloos veel tijd in beslag neemt. Het is ook een precisie klus. Als je dit niet juist aanpakt dan zal je schutting al vrij snel verzakken of slecht uit de verf komen. Schuttingbouw is niet voor niets een vak apart. Uiteraard kunnen wij je helpen om de nieuwe schutting in de tuin te plaatsen. We maken de schutting helemaal op maat en naar wens. Zo zorgen we ervoor dat je nieuwe schutting de komende jaren nog vier overeind staat.

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Overweeg je een Douglas houten schutting of een ander type schutting? Maak vandaag nog met ons een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We kijken graag met je mee welk type schutting we in je tuin kunnen plaatsen. Er is meer mogelijk dan je vooraf had verwacht en wij voldoen hierin graag in je wensen. Maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend de mogelijkheden met je bespreken. We geven je dan ook direct een idee qua kosten voor de nieuwe schutting.