Zonwering: ultieme tips & tricks

mei 17, 2023 0 Comments

Nu de zon eindelijk weer schijnt, willen we ons huis en terras graag beschermen tegen de hete zonnestralen. Een goede zonwering biedt dan uitkomst. Maar welk type zonwering past het beste bij jouw woning en persoonlijke voorkeuren? In deze blog stellen wij graag de Rainbow Collection aan je voor. Maak kennis met de verschillende soorten en laat je inspireren!

1. Rainbow Rolluiken

Rolluiken zijn niet alleen zonwerend, maar bieden ook extra veiligheid en privacy. De Rainbow Rolluiken zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Je kunt kiezen tussen handmatig of elektrisch bediende rolluiken. Elektrisch bediende rolluiken bieden extra voordelen zoals gemak en comfort.

2. Rainbow Screens

Screens zijn ideale zonwering voor ramen of serres. Ze laten wel daglicht naar binnen, maar houden de hitte buiten. De Rainbow Screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, transparanties en maten. Ook bij de screens kun je kiezen tussen handmatig of elektrisch bediende varianten.

3. Rainbow Terrasoverkapping

Wil je ook in de zomer lekker buiten kunnen zitten zonder weg te smelten in de zon? Dan is een terrasoverkapping ideaal. De Rainbow Terrasoverkappingen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. De overkappingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en designs. Kies bijvoorbeeld voor een modern en strak design of juist voor een sfeervolle houten overkapping.

4. Rainbow Buitenzonwering

Heb je grote ramen of een veranda die beschermd moeten worden tegen de zon? Kies dan voor Rainbow Buitenzonwering. Deze zonwering is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals het uitvalscherm, het knikarmscherm en het markies. Allemaal van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

5. Rainbow Verandadaken

Wil je het hele jaar door van je veranda kunnen genieten? Kies dan voor een Rainbow Verandadak. Deze overkappingen zijn van hoge kwaliteit en geven je veranda een luxe uitstraling. De verandadaken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en voorzien van helder veiligheidsglas of opaal polycarbonaat.

Conclusie

Kortom, de Rainbow Collection biedt voor iedere situatie een passende zonwering. Van rolluiken voor extra veiligheid en privacy tot aan luxe verandadaken voor het hele jaar buiten zitten. Laat je inspireren door de vele opties uit onze collectie en vind de perfecte zonwering voor jouw woning. Zo kun jij deze zomer zorgeloos genieten van je koele en schaduwrijke huis of terras. Bekijk zeker even de website van de Rainbow collectie voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *